Schrijfcoaching & Uitgeven

Uitgeverij Klare Taal is er voor de schrijvers die serieus werk willen maken van hun boek. We helpen je om het beste uit jezelf en je verhaal te halen. Met maatwerk en echte aandacht. We zijn je partner voor:

schrijfcoaching en redactie We begeleiden je vanaf je eerste idee tot en met de laatste punt op de i. Ook als je je boek door een traditionele uitgever wil laten uitgeven.

ghostwriting Je hebt een verhaal te vertellen maar het komt er niet van om het zelf te schrijven. Dan doen wij het voor je. We hebben een compleet pakket voor je dat je nergens in Nederland zult vinden.

drukken en uitgeven Vormgeving, opmaak, drukken. Geef je je boek in eigen beheer uit, dan adviseren we je zodat je de juiste keuzes kunt maken.

marketing en verkoop We helpen je met de marketing en verkoop die past bij jou, je boek en je publiek. 

Schrijfcoaching

Begeleiding bij het schrijven van je boek. We zijn coach, inspirator, stok-achter-de-deur en redacteur.
Samen zorgen we ervoor dat je boek er komt.

Ghostwriting

Je wilt je verhaal vertellen maar je ziet het niet zitten om het zelf te schrijven. Dan schrijven wij het voor je (en dat hoeft niemand verder te weten). 
Uniek: we bieden je een compleet pakket inclusief 500 boeken!

Uitgeven

Hoe gaat je boek eruitzien en wat wordt de oplage? Welke papiersoort past bij je boek? We adviseren en helpen je de juiste keuzes te maken.

Marketing

Advies en ondersteuning bij de publiciteit, marketing en verkoop van je boek. Op een manier die past bij jou, je boek en je publiek.

Onze nieuwste uitgaves
Laatste nieuws

6 april:
Lancering MarktLEVEN

 

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het schrijven en/of uitgeven van je boek? We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Wat klanten zeggen

Uitgeverij Klare Taal is een aanrader voor een ieder die zijn/haar boek wilt uitgeven. Van A t/m Z fantastisch geholpen. Zonder de hulp van Hanny en haar team had ik mijn droom om mijn boek "Vuile Mafketel" op de markt te brengen, niet kunnen realiseren

Beppie Vermeulen


Met Hanny als schrijfcoach heb ik maanden samengewerkt om van mijn verhaal een boek te maken. Ik ging dialogen invoeren, schrappen, herschrijven, indelen en corrigeren. Ik kan haar aanraden want ze heeft me zeker geholpen.

Luna Bresco


Zonder jou was dit boek er niet geweest. Wat ben jij goed zeg! Geweldig hoe je hebt weten te vertalen wat er allemaal in mijn hoofd omgaat.

Felizberto Lopes Martins da Veiga


Hanny heeft mij afgelopen maanden geweldig geholpen, vanuit haar expertise als schrijfcoach en uitgever, met het tot stand komen van mijn business boek. Ik gun iedereen een schrijfcoach zoals Hanny! 

Marleen van Dam
auteur van 5895