Elize Wolff


Wie ben ik en wat kan ik betekenen voor je boek?

Als student International Studies zit ik veel in de boeken en ben ik veel online. Om me daarvan los te rukken en praktisch bezig te zijn is het prettig om de boeken van de Uitgeverij in te pakken en deze naar de post te brengen.
Ik doe het graag en daarmee ontlast ik jou, als schrijver.
Want na het uitkomen van je boek komen, als het goed is, de bestellingen. Je kunt deze zelf afhandelen of mij daarvoor inzetten. Ik zorg voor de materialen (boekendozen, tape, labels) en de frankering. Aansluitend lever ik het boek af bij het postkantoor. 
Zo kun jij je weer storten op misschien wel je nieuwe boek?

Hoe ga ik te werk?

Het boek wordt verpakt in een zogenaamde boekendoos. Ik vul de gegevens van de afzender in, reken af bij PostNL en print de label uit. Het pakketje lever ik af bij het PostNL-punt.  

Kosten

De kosten van het versturen van je boek staan vast. Deze zijn afhankelijk van het formaat en de zwaarte van het pakket. Meestal kan het boek als brievenbuspakketje verstuurd worden. 
Voor de kosten van het materiaal (boekendoos, labels, tape, enz.) en het versturen van het pakketje wordt € 1 door ons in rekening gebracht. Dit wordt doorbelast aan de afzender en duidelijk bij de bestelling gecommuniceerd.