Kledinghoop
Bianca Streng

hardcover: 27,95
bestellen

ISBN: 9789083243931

De kledingindustrie is één van de meest vervuilende industrieën die er bestaat. Als we niets doen, heeft dit onomkeerbare gevolgen voor de biodiversiteit en ons klimaat.

Maar er is hoop! Kledinghoop! Bianca gaat in dit boek in gesprek met mensen die, net als zij, werken aan de duurzame transitie van een lineair systeem naar een circulaire keten. 
Ondernemers binnen de branche die met een positieve mindset en door een andere kijk op het systeem, bezig zijn een circulaire industrie te creëren en een positieve impact te maken.

Kledinghoop is een inspirerend boek, vol nieuwe inzichten, direct toepasbaar en praktisch door te voeren op de werkvloer. Het is een must-read voor iedereen geïnteresseerd in of werkzaam binnen de kledingindustrie.


Bianca Streng (1984) is een fashion strateeg en designer met als missie het verduurzamen van de mode-industrie. Ze had een eigen duurzaam label en adviseert nu modebedrijven. Ze weet waar de uitdagingen liggen binnen de complexe keten van de kledingproductie.
In haar 'Podcast Circulaire Mode' gaat ze in gesprek met visionairs over de weg naar een circulair textiel systeem.

Reviews

We zijn benieuwd wat jij van dit boek vindt. Vul je naam en mailadres in en geef je review. Goed om te weten: door je review te plaatsen, geef je ons toestemming deze ook te delen op social media.