Onze boeken

September aan het meer | Marieke van Willigen

Iza is tegen wil en dank een geliefde bekendheid in Nederland. Om zich heen heeft ze een vaste groep van twaalf vertrouwelingen. 

Een magisch-realistische novelle over vertrouwen, (on) geloof en verbinding die zelfs de natuurwetten overschrijdt. Misschien wel waar gebeurd.

Meer over het boek

Leverbaar vanaf:
10 september

15,-

bestel nu

De Zwijger | Marianne Edeling

Alles verandert voor David als hij op zijn achttiende verjaardag wordt gevraagd zich bij een Franse notaris te melden. Daar ontvangt hij een lange brief van zijn overleden vader.

Meer over het boek

19,95

E-book: 9,95

bestel nu

De mama van Mik heeft epilepsie | Chantal Verschraagen

In de boekenreeks Doktertje Mik leren kinderen spelenderwijs over diversen ziekten. Ze leren wat het is. Wat er soms kan gebeuren. En dat het vooral niet eng is. 

Meer over het boek

14,95

bestel nu

Grenslijn | Hanny Schoonderwoerd

In Grenslijn volgen we zes vrouwen die zichzelf en elkaar opnieuw moeten definiëren. Waar ze voorheen alles met de mantel der liefde bedekten, kunnen ze daar nu niet meer mee weg komen. Wat blijft er dan over van hun vriendschap?

Meer over het boek

19,95

E-book: 9,95

bestel nu

Het verborgen meisje | Lily Monori van Dijken

Het verborgen meisje is de autobiografie van Lily Monori van Dijken. Een aangrijpende, prachtige geschiedenis. Ze vertelt niet alleen haar verhaal, maar grijpt je ook bij de keel met haar prachtige, toegankelijke gedichten.

Meer over het boek

26,95

E-book: 12,50

bestellen

Eigen wijs Eigen reis Inzichtkaarten | Christien Grotentraast en Esther Klijn

De Eigen wijs Eigen reis inzichtkaarten zijn richtingwijzers voor jouw eigen, wijze reis. Voor coaches, therapeuten en voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei. 

Meer over het boek

29,50

bestellen

5895 | Marleen van Dam

In 5895 vertelt Marleen van Dam het verhaal van haar wandeltocht naar de top van de Kilimanjaro. Ze neemt je mee tijdens de voorbereidingen en de tocht zelf en laat je de paralellen met ondernemen zien, die ze onderweg ervaarde.

Meer over het boek

28,-

E-book: 13,95

bestellen

Met vleugels van was | Monique Weemhoff

Met haar laatste boek biedt Monique Weemhoff troost en hulp in de palliatieve fase van het leven. Ze richt zich tot mensen die, net als zij, ziek zijn en in hun laatste levensstadium zitten.

Meer over het boek

15,-

E-book: 9,50

bestellen

Rokkie | Laura Bellai

Ze is een ondernemende vrouw en moeder. In willekeurige volgorde. Zo bokst Laura zich door de hectiek van haar overvolle dagen heen, want ondernemen is topsport. 

Meer over het boek

15,-

bestellen
Binnenkort verwacht

Er wordt door meerdere schrijvers hard gewerkt aan hun roman of non-fictieboek. 
Binnenkort kun je verwachten: boeken over narcisme, over duurzaamheid in de kledingbranche, over de psychiatrie, Maar ook een fantasyverhaal, enkele familieverhalen en natuurlijk het reisverhaal van de filosofietser. 
Genoeg om naar uit te kijken dus!