De Zwijger
Marianne Edeling

leverbaar vanaf: 15 mei 2022
19,95
E-book: 9,95

ISBN: 9789083243900

Alles verandert voor David als hij op zijn achttiende verjaardag wordt gevraagd zich bij een Franse notaris te melden. Daar ontvangt hij een lange brief van zijn overleden vader.

De inhoud daarvan is het begin van een avontuur, dat hem samen met zijn vriendin Elyse van de Nieuwe Kerk in Delft naar Orange in Frankrijk brengt om antwoorden te krijgen op vele vragen. Wat voor betekenis hebben een sleutel en kistje uit de zestiende eeuw? Wat heeft dat met David te maken? Door wie worden ze achtervolgd?

Hun avontuur zet de geschiedenis rond het leven, maar vooral de dood van Willem van Oranje op zijn kop. Deze historische roman geeft een mooi beeld van verschillende gebeurtenissen uit de Tachtigjarige Oorlog


De Zwijger is de debuutroman van Marianne Edeling (1969). In het dagelijkse leven is zij marketeer. Schrijven is haar passie. Vooral geschiedenisverhalen prikkelen haar fantasie.

Wil je meer volgen over het boek De Zwijger en allerlei leuke feitjes rondom het leven van Willem van Oranje kijk dan op Instagram.

Reviews

We zijn benieuwd wat jij van dit boek vindt. Vul je naam en mailadres in en geef je review.

Goed om te weten:
Door je review te plaatsen, geef je ons toestemming deze ook te delen op social media.