Ghostwriting

Een boek met jouw naam op de kaft!  Geweldig, maar tsja, geen tijd om het zelf te schrijven.
Een boek waarin je je expertise deelt! Zou het wel willen, maar ben geen schrijfwonder. 

Laat je niet weerhouden. Schakel ons in voor het schrijven van je boek. En voor het proces rond het publiceren van je boek.

Wij doen het werk

Omdat het schrijven en uitbrengen van je boek veel tijd en energie kost, nemen wij je het werk uit handen. Hou jij je vooral bezig met dat waar je goed in bent. 

Jouw investering beperkt zich tot het vertellen van je verhaal en in een latere fase tot het brainstormen over en bepalen van de cover en vormgeving. 
Jij vertelt je verhaal door middel van interviews, wij schrijven het. Aansluitend gaan we aan de slag met het drukklaar maken van je boek. We werken aan een mooie cover, zorgen voor de auteursfoto, en ook de vormgeving van de binnenkant van je boek wordt fraai. 
In de tussentijd wordt er een website gebouwd, gaat de drukker aan de slag en is het e-book vervaardigd. En natuurlijk vergeten we de marketing niet. Want de 500 fysieke boeken die je ontvangt, moeten hun weg naar je klanten wel weten te vinden tenslotte. 

Wat bieden we je

Laat ons doen waar wij goed in zijn. Schrijven én uitgeven. 
Het is jouw verhaal. Jouw naam komt op de cover, dus we gaan voor het hoogst haalbare. Dat betekent dat we je niet loslaten als je verhaal op papier staat. Nee, we zorgen voor:

  • een kwalitatief goed geschreven boek, inclusief vormgeving door een uitstekende vormgever en cover- en auteursfoto door een gerenomeerde fotograaf
  • een eigen boekenwebsite plus 1 jaar webhosting. Of webpagina, mocht je al een website hebben
  • 500 gedrukte boeken van hoogwaardige kwaliteit
  • een e-book
  • marketingondersteuning.

Omdat we partner zijn van bol.com en andere (internet)boekhandelaren, is je papieren boek én e-book in ieder geval al daar te koop. Waar nog meer, dat bepalen we in goed overleg.  

Dat gaat in de papieren lopen

Het is inderdaad een flinke investering in geld. Die je er ook zo weer uit hebt als je de bijgeleverde 500 boeken verkoopt. 

Ons hele pakket bieden wij je aan voor 12.500,- (excl. btw). Het bedrag mag, maar hoeft niet in een keer betaald te worden. Je kunt gebruik maken van betaling in maandelijkse termijnen (keuze tussen vijf of tien). 

Bij elk door ons uitgegeven boek, blijkt weer wat een geweldige marketingtool het is. Het geeft je - terecht - een bepaalde status en zet de deur naar publiciteit, workshops, lezingen en dus meer verkoop, wagenwijd open. 

Weet dat het bij ghostwriting om jouw verhaal en dus jouw boek gaat. Nergens hoeft de naam van de ghostwriter vermeld te worden. Alleen jouw naam komt op de cover.  
Hieronder tref je twee voorbeelden aan van boeken die momenteel door ons in opdracht worden geschreven.


Alles in 1 keer geregeld

We bieden je een totaalpakket met:

 500 boeken

alle interviews met jou die nodig zijn om je verhaal duidelijk te krijgen

een professional die jouw verhaal schrijft

√ ontwerp en opmaak van je boek

 auteursfoto

eigen website plus 1 jaar webhosting om je boek te promoten (bekijk voorbeeld)

een E-book, incl. publicatie op bol.com en andere online boekwinkels

marketingondersteuning

Beppie Vermeulen

Het is gelukt! Je bent met bloed, zweet en tranen vertrokken bij je narcistische partner. Een nieuw leven lonkt. Maar helaas. Je bent niet zomaar uit de problemen. Nu begint het pas, de worsteling met advocaten, rechtbanken, verzekeringsinstanties en noem maar op. Ook je ex-partner laat je niet los. 

Eind november, vlak voor de feestdagen, verschijnt het boek van Beppie Vermeulen. Dit boek belicht een andere kant van narcisme. En laat zien wat een positieve, out-of-the-box benadering teweeg brengt. Ook al was Beppie slachtoffer, ze heeft zich nooit zo gedragen. Het boek zal doorspekt zijn van haar humor, lef en doorzettingsvermogen.

Een boek om naar uit te kijken!

Felizberto Lopes

Dit jaar werkt Felizberto dertig jaar in de gezondheidszorg. Hij heeft zijn sporen in zowel de somatische als geestelijke gezondheidszorg verdiend. Vrienden riepen al jaren dat hij zijn belevenissen en visie op papier moest zetten. Het is er eindelijk van gekomen. In augustus, als hij zijn jubileum viert, komt zijn boek uit. 

Toen Felizberto eind jaren tachtig van de Kaapverdische Eilanden richting Nederland kwam was het niet vanzelfsprekend dat hij in de gezondheidszorg - het werkterrein waar zijn hart ligt - terecht zou komen. Hij sprak de taal niet, kreeg te maken met uitsluiting, discriminatie en andere beren op zijn weg. Toch zijn dát niet de belangrijkste thema's van zijn boek. Zijn verhaal richt zich vooral op de menselijkheid in de zorg.  Op oprechte aandacht. Het gaat over hoop en het doorbreken van de grenzen tussen somatische en geestelijke gezondheidszorg. 
Felizberto heeft een duidelijke mening over wat er anders én beter kan en laat dat op een liefdevolle, aantrekkelijke manier naar voren komen in zijn boek.