Ghostwriting

interviews en schrijven
fotografie en vormgeving
500 boeken
marketingondersteuning
e-book en eigen website
12.500,-

Je wilt je levensverhaal vertellen, je kennis en inzichten delen. Je hebt tegen jezelf gezegd dat je 'ooit' dat boek gaat schrijven. Maar toch komt het er niet van. Omdat je geen tijd hebt of omdat je jezelf niet als schrijfwonder ziet. Herkenbaar maar geen reden om het daarbij te laten zitten. Dat zou toch zonde zijn.
De oplossing is gelukkig eenvoudig: wij schrijven je boek. Met jouw naam op de cover. Wij zijn 'slechts' de ghostwriter.

Jij vertelt, wij schrijven

Om je verhaal goed op te kunnen schrijven, hebben we je wel nodig. Je vertelt je verhaal door middel van interviews. Heb je ook nog andere bronnen die voor je boek relevant zijn, zoals dagboeken, notities en andere schrijfsels, dan krijgen we die ook graag.  

Een compleet pakket

Waar gewone ghostwriters stoppen als het verhaal klaar is, krijg je bij Uitgeverij Klare Taal een compleet pakket. 

√ Vormgeving en opmaak 
Je verhaal moet goed zijn en dat geldt ook voor de cover en het binnenwerk. Daarom werken we samen met professionele vormgevers, illustrators en fotografen. Samen met jou bepalen we hoe je boek eruit gaat zien. 

√ Fotografie
Je krijgt natuurlijk ook een auteursfoto. Die komt op de achterkant van je boek. Je kunt m ook gebruiken voor je website, LinkedIn en andere socials. 

√ Eigen website
Zodra we voor je aan de slag gaan, maken we ook alvast een unieke website voor je. Daarmee heb je een prima instrument om in een vroeg stadium te werken aan je zichtbaarheid, marketing en publiciteit. Je eigen mailadressen en een jaar webhosting is inbegrepen. Op je eigen website lees je er meer over.

√ Marketing
We maken in ieder geval een e-book. Die is te koop bij bol.com en alle andere (online) boekhandels in Nederland en Vlaanderen. Je fysieke boek is ook verkrijgbaar bij bol.com. Je marketing is voor de rest maatwerk. Onze ondersteuning is tot vier maanden na lancering van je boek inbegrepen in dit pakket. 
Meer info vind je bij Marketing en verkoop

Workshops
Je kunt gratis alle workshops een keer volgen..

√ 500 boeken
Last bust not least, je krijgt maar liefst 500 boeken van hoogwaardige kwaliteit. De opbrengst daarvan is volledig voor jou. Daarmee verdien je dus ook een groot deel van je investering direct weer terug! 

Jouw investering

Het complete pakket kost 12.500,-. Een hoop geld maar niet duur als je ziet wat je er allemaal voor krijgt. Door de verkoop van je boek, verdien je het ook weer terug. 
Je mag het bedrag ook in twee, vijf of tien termijnen betalen.

Jouw opbrengsten

Naast de opbrengst van de 500 boeken die in de traditionele boekhandel niet zouden misstaan, levert je boek nog veel meer op. Dat je een boek op je naam hebt staan, geeft je een bepaalde status. (En niemand hoeft te weten dat wij het voor je hebben geschreven.)
Je boek is een ideaal marketinginstrument om nieuwe klanten te vinden of lezingen, workshops en trainingen te geven. Je krijgt kansen op publiciteit die je zonder je boek niet snel zou krijgen.

We zijn benieuwd naar je verhaal. Maak vandaag nog een afspraak.
Samen zorgen we ervoor dat jouw boek er komt!

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het schrijven en/of uitgeven van je boek? We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.