Uitgeven

vormgeving
fotografie
(eind)redactie
drukken
tarief: 65,- p/u

Een boek schrijven is een hele prestatie. Of je nu een roman schrijft, je levensverhaal, non-fictie of een kinderboek, het kost je naast heel veel tijd, ook bloed, zweet en tranen. En na al die moeite die je hebt gedaan en de inspaningen die je hebt moeten leveren, ben je er nog niet. Als je manuscript (bijna) af is, breekt een nieuwe fase aan: het uitgeven van je boek.

Bij het uitgeven van je boek in eigen beheer komt heel wat kijken, zoals:

  • Hoe gaat je omslag eruit zien?
  • Welk formaat past goed?
  • Wat voor papier en hoe dik moet het papier worden?
  • Wat wordt de oplage?
  • Wat wordt de verkoopprijs?

Uitgeverij Klare Taal helpt je met het vinden van de juiste antwoorden. We geven je advies en met ons team van specialisten kunnen we alles rond het uitgeven van je boek voor je regelen. Je bent nergens toe verplicht. Als je ons daarvoor inschakelt, controleren we je boek voordat het echt naar de drukker gaat, nog een laatste keer op type- en zetfoutjes. Je mag dat ook zelf doen natuurlijk.
Heb je zelf al een vormgever in de arm genomen? Prima! Wil je zelf een drukker vinden? Ook goed. Dat is het mooie van in eigen beheer uitgeven. Je bepaalt het zelf. Het is tenslotte jouw boek!

 

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het schrijven en/of uitgeven van je boek? We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.