Emil Wagemakers

Begeleiding van drukwerk, vanaf de eerste pennenstreek tot de laatste inktdruppel


Wie ben ik en wat kan ik betekenen voor je boek?

Ik ben een onafhankelijke grafische partner en begeleid en coördineer graag het drukproces van je boek. Vanuit het kantoor van Het Staat Gedrukt in Gouda denk ik met je mee over druktechnieken, materialen, bindwijzes, papier en alles wat er verder komt kijken bij het drukproces.

Ik ben altijd op zoek naar de nieuwste trends en technieken op het gebied van gedrukte communicatie en ga voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en uitstekende service. Ik heb duurzaamheid zeer hoog in het vaandel staan.
Ook om die reden pas ik uitstekend bij Uitgeverij Klare Taal. Ik denk graag met je mee hoe ik je, op dit gebied, kan ondersteunen.

Hoe ga ik te werk?

Jij bepaalt, en ik adviseer. We kijken hoe jouw boek het best tot zijn recht komt voor wat betreft papier-, coversoort, bindtechniek enz. Daar zoek ik de juiste drukkers bij en bij hen vraag ik offertes op. Deze bespreek ik met je. De drukker die je kiest gaat voor je aan de slag. Ik onderhoud de contacten en hou je op de hoogte van het proces.

Kosten

Door mijn contacten en prijsafspraken met drukkers, kun je rekenen op een offerte op maat. Transparant en afgestemd op je wensen.

Resultaten

Voor uitgeverij klare taal heb ik voor meerdere boeken de begeleiding gedaan. Kijk voor meer informatie en de portfolio vooral even op mijn site.