Hanny Schoonderwoerd

Hanny heeft mij afgelopen maanden geweldig geholpen, vanuit haar expertise als schrijfcoach en uitgever, met het tot stand komen van mijn business boek! Naast het opzetten van een strakke planning heeft ze mij tijdens het schrijfproces bij de les gehouden. Ze heeft een uitstekend luisterend oor en stelde steeds de juiste vragen om mijn teksten te verdiepen. 
Daarnaast steekt ze veel energie in het redigeren en motiveert de plezierige samenwerking met haar je om de klus te klaren. En dat hebben we gedaan en ben haar hier zeer dankbaar voor en trots op het resultaat wat ik mede dankzij haar hulp heb mogen neerzetten. Ik gun iedereen een schrijfcoach zoals Hanny!

Marleen van Dam - auteur van '5895' 

De beste boeken zijn die, waarvan de lezer denkt dat hij ze zelf had kunnen schrijven.
- Blaise Pascal - 

‘Een verhaal wordt niet geschreven, maar wordt ontdekt.'
- Marcel Morings -


Wie ben ik en wat kan ik betekenen voor je boek?

Iedereen heeft een verhaal. Het ontdekken van dat verhaal, van dat wat iedereen uniek maakt en hen onderscheidt van de ander, is altijd een rode draad geweest in mijn werk. Ik help je graag bij het duidelijk krijgen van jouw verhaal. Fictie, non-fictie, je verhaal is het vertellen meer dan waard!

Als schrijfbegeleider, redacteur en uitgever help ik je bij het structureren, verbeteren en publiceren van je boek. Ik denk met je mee, plan, inspireer en stimuleer je. 
Ook schrijf ik, als ghostwriter, graag je boek mocht je daar de mogelijkheden en tijd niet voor hebben. 

Hoe ga ik te werk?

We plannen allereerst een gratis intakegesprek, waarin je me vertelt wat je voor ogen hebt. Iedere schrijver is anders. Gelukkig maar. Vanuit je behoeftes vertel ik wat ik voor je zou kunnen betekenen. Ik ben je stok achter de deur, je redacteur, planner, coach, inspirator. Ik help je je boek gepubliceerd te krijgen. Dat kan bij onze self publishing Uitgeverij Klare Taal, maar wil je bij een reguliere uitgever je werk uitgeven dan help ik je daar natuurlijk ook bij. 

Wil je je boek laten schrijven, klijk dan even bij ghostwriting.

Kosten

Voor schrijfcoaching kun je gebruik maken van een blok van 10 uur voor 625,-. Je kunt ook losse uren á 65,- afnemen.
Hik je aan tegen de kosten? Gebruik het scholingsbudget van je werkgever voor schrijfbegeleiding!

Resultaten

Neem gerust een kijkje op onze boekenpagina.