Rianne Vink

You can read plenty of information on the internet.
Print, however, still looks like the truth.
- Irma Boom -


Wie ben ik en wat kan ik voor je doen?

Hoi! Mijn naam is Rianne, freelance grafisch vormgever. Ik ben een allround, creatief, vrolijk en betrokken ontwerper die graag met je meedenkt. Bij mij kun je terecht voor de opmaak van jouw boek of product. Van creatief design tot minimalistische technische opmaak, ik kijk graag samen met jou naar wat je verhaal nodig heeft. Ben je op zoek naar een grafische of illustratieve omslag? Ook daar kan ik je mee helpen. Soms is less more! Uiteindelijk lever ik de bestanden van het complete binnenwerk en de omslag van je boek aan, zodat de drukker het boek kan drukken.

Hoe ga ik te werk?

Na een (telefonische) kennismaking en de bespreking van je wensen en verwachtingen maak ik een offerte. Hierin geef ik de verschillende ontwerpfases aan. Ik start met het ontwerp van een aantal pagina’s (en een concept van de omslag) om de stijl en lettertypes te bepalen. Bij akkoord ga ik naar de volgende fase, de uitrol naar het complete boek. Ik neem je graag mee in de voortgang. Het is immers jouw boek. Samen komen we tot een definitief ontwerpbestand wat helemaal gereed is om naar de drukker te gaan. Vervolgens kan ik je naar wens helpen met de opmaak van promotionele middelen. De stijl van het boek kunnen we dan gelijk doortrekken naar afbeeldingen voor social media, visitekaartjes, boekenleggers, roll-up banners, tasjes. Alles passend bij het verhaal en de promotie van je boek.

Kosten?

Elk boek is anders! Qua materiaal: dik, dun, aantal pagina’s, hoofdstukken, lettergrootte. Maar ook door de omslag. Alles speelt mee in de tijd die ik nodig heb om je boek vorm te geven. Daarom maak ik per aanvraag een offerte op maat. In de offerte die je ontvangt maak ik de kosten van mijn werkzaamheden voor je inzichtelijk.

Resultaten?

Ik ben pas tevreden als jij helemaal trots bent op je boek. Voor de uitgeverij heb ik de opmaak verzorgd van de ‘Eigen Wijs, Eigen Reis’-kaartenset van Christien Grotentraast en Esther Klijn. Kijk ook voor andere ontwerpen en opdrachten op riannevink.nl