Rokkie
Laura Bellai

softcover: 15,-
bestellen

ISBN: 9789083020129

Ze is een ondernemende vrouw en moeder. In willekeurige volgorde. Zo bokst Laura zich door de hectiek van haar overvolle dagen heen, want ondernemen is topsport. Gewapend met laptop, een team van medewerkers en een brede lach laat zij zicht door niemand uit de ring slaan. En zo wel, dan heeft zij haar eigen manieren om weer overeind te krabbelen. Op hoge hakken, met haar doel scherp voor ogen. In dit boek bundelt zij op luchtige wijze haar persoonlijke ervaringen en biedt zij tal van praktische handreikingen voor de ondernemende vrouw, met of zonder kinderen.

Laura Bellai (1971) is moeder van twee dochters en een zoon en een echte ervaringsdeskundige in het combineren van werk en privé. Zij groeide op in twee culturen. Met de passie van haar Italiaanse vader en de nuchterheid van haar Nederlandse moeder maakt zij haar bedrijven tot een succes. Ze woonde twee jaar in New York waardoor Amerikaans optimisme als eigenschap werd toegevoegd, met een inspirerende werkwijze als resultaat.


Reviews

We zijn benieuwd wat jij van dit boek vindt. Vul je naam en mailadres in en geef je review. Goed om te weten: door je review te plaatsen, geef je ons toestemming deze ook te delen op social media.


  • Anne-Mieke

    Ookal ben ik geen ondernemer, ik ben wel als secretaresse een zakenvrouw, tenminste zo beleef ik dit.
    Wat was het dan ook een openbaring om dit boek te lezen van een onderneemster pur sang.
    De herkenning, de tips, de tricks. Ben blij dat ik een gesigneerd exemplaar op mijn nachtkastje heb liggen voor het geval ik het soms even niet weet hoe ik alle ballen in de lucht moet houden!
    Hoop dat er een vervolg op deze bijbel voor de zakenvrouw komt!