Salto Mortale
Jan de Bruijn

softcover: 22,50
Bestel nu

ISBN: 9789083355665

Keep your head up and your shoulders straight!

Gezond eten, veel sporten, een positieve instelling en dan toch een diagnose krijgen die daar eigenlijk niet bij past. Kanker. In een vergevorderd stadium. “Gaat u vooral nog mooie herinneringen maken”, is het advies dat Jan de Bruijn na deze onheilstijding krijgt. Dat gaat hij zeker doen.
En meer dan dat. Hij neemt zichzelf voor niet bij de pakken neer te gaan zitten en met zijn doorzettingsvermogen en  optimistische levensinstelling de ziekte te lijf te gaan.

Zijn leven is tot nog toe een groot avontuur. Met bijzondere hoogte- en dieptepunten, zoals in zijn eerste boek ‘Makelaar in Mooie Meiden’ te lezen valt. Ook nu, tijdens zijn ziekte, laat hij de artsen en zijn omgeving versteld staan. Dan maakt Jan letterlijk een salto mortale. Maar zoals we van Jan gewend zijn, pakt deze val heel anders uit dan je zou verwachten.

In ‘Salto mortale en andere sappige verhalen’ vertelt Jan op zijn unieke, hilarische manier over zijn ziekte. Zelfs als het leven met hem aan de haal gaat - en dat is een understatement - weet hij ons, zijn lezers, een positief gevoel te geven. Ook de overige sappige verhalen, die we in het tweede deel van het boek tegenkomen en die als aanvulling op zijn eerste boek nog verteld moesten worden, zorgen voor een brede lach.


Reviews

We zijn benieuwd wat jij van dit boek vindt. Vul je naam en mailadres in en geef je review. Goed om te weten: door je review te plaatsen, geef je ons toestemming deze ook te delen op social media.


  • Cora Streefkerk-de Vlaming

    Daar mag je zeker trot op zijn! Ik heb hem al uit. Het is weer schitterend geschreven! Je kunt gewoon niet stoppen als je er aan begint.