Shaytje en het magische bos
Asha Sohanpal & Dave Guthman

leverbaar vanaf: 14 juni 2024
hardcover: 19,95
Bestel nu

ISBN: 9789083355672

Er was eens een jongen
Een heel bijzondere jongen
Die van ver gekomen is
Uit magische werelden
Eigenwijs, kwetsbaar en speels
Maar wijs, heel wijs is hij.

Die jongen is Shaytje. Hou jij, net als hij, ook zo van de natuur? Van de bomen, de planten, de dieren, het water en nog veel meer? Ga dan mee op avontuur met Shaytje.

In het magische bos ontdekt hij hoe alles in de natuur met elkaar verbonden is. Hij beleeft er de spannendste avonturen met de vrienden die hij in het bos ontmoet. Lees over elfen, kabouters, feeën, dieren, planten en nog veel meer. En leer over moed, vriendschap, spanning, andere werelden en wonderen. De natuur is prachtig!

Het grootste wat je ooit zult leren
Is om lief te hebben en geliefd te zijn.


De auteurs
Asha Sohanpal en Dave Guthman ontmoetten elkaar in Suriname toen zij nog jong waren. Ze zijn na al die jaren nog steeds vrienden. In hun vriendschap (be)spreken zij veel over Moeder Aarde. De natuur die zorgt voor ons allemaal. Ze besloten samen een spannend, avontuurlijk
en interessant boek voor kinderen te schrijven over wat je allemaal kunt leren van de natuur.

Dave Guthman voelt zich heel erg verbonden met Moeder Aarde en wat de natuur tot leven brengt.
Asha Sohanpal werkt als manager en trainer en is eveneens een groot liefhebber van de natuur. In haar vrije tijd schildert zij en is zij graag in de natuur. Geïnspireerd door haar kleinzoon Shaytje, die ook een grote liefde voor de natuur heeft, is dit boek tot stand gekomen.
Dion Telgt maakte de prachtige illustraties.

Reviews

We zijn benieuwd wat jij van dit boek vindt. Vul je naam en mailadres in en geef je review. Goed om te weten: door je review te plaatsen, geef je ons toestemming deze ook te delen op social media.


 • shay him self

  heel leuk boek de vossen op het einde vind ik heel leuk.


 • Fallon Poorter

  Ik ben ontzettend benieuwd naar het boek! Vooral omdat ik de schrijfster persoonlijk ken en weet hoeveel liefde zij heeft voor Moeder Natuur. Ik ben ervan overtuigd dat zij een prachtig kinderboek heeft geschreven.


 • A. Partiman

  Helaas Nog te lezen .


 • Marilva

  Ik vindt t een heel mooi boek en vooral de illustraties zijn goed en heel mooi voor kinderen