Vuile Mafketel
Beppie Vermeulen

leverbaar vanaf: 25-11-2022
softcover: 19,95
bestellen

ISBN: 9789083243948

Het is gelukt! Je bent met bloed, zweet en tranen vertrokken bij je narcistische partner. Een nieuw leven lonkt. Maar helaas. Je bent niet zomaar uit de problemen. Nu begint het pas, de worsteling met advocaten, rechtbanken, verzekeringsinstanties en noem maar op. Ook je ex-partner laat je niet los.

Vuile mafketel belicht een andere kant van narcisme. En laat zien wat een positieve, out-of-the-box benadering teweeg brengt. Ook Beppie was slachtoffer, maar heeft zich nooit zo gedragen. Het boek is doorspekt van haar humor, lef en doorzettingsvermogen.


Beppie Vermeulen (1960) werkte jarenlang in de horeca. Zij kreeg te maken met een narcistische partner en heeft zich van hem losgemaakt. Ze is daardoor geworden wie ze is. Nu helpt ze vanuit haar praktijk Kabebe andere slachtoffers van narcisme om hun eigenheid en veerkracht terug te vinden. Haar eigen ervaringen en de trainingen die zij volgde zijn daarvoor een solide basis.
Beppie woont in Boskoop en heeft een dochter, een zoon en drie kleinkinderen.

Reviews

We zijn benieuwd wat jij van dit boek vindt. Vul je naam en mailadres in en geef je review. Goed om te weten: door je review te plaatsen, geef je ons toestemming deze ook te delen op social media.


 • Jeannette Verbakel

  Je kunt niet stoppen als je eenmaal begint te lezen. Helder geschreven en goede verwijzingen. Knap dat ze dit op schrift heeft gezet.


 • Cindela den Drijver

  Het boek in een ruk uitgelezen, ik kon het niet weg leggen. Bij het zien van het krantenartikel over het "sprookjeshuwelijk" kreeg ik een flashback naar dat ik het artikel in de krant zag staan. Ik weet nog dat ik dacht; "Wat een idioot". Maar ook had ik mijn oordeel klaar over de vrouw; "Dat laat je je toch niet gebeuren?" Op dat moment niet wetende dat ik twee jaar later exact hetzelfde zou gaan doen als die vrouw!!! En dat ik tien jaar later met diezelfde vrouw in contact zou komen! Beppie opent met haar hele zijn je ogen. Met haar boek nog meer.


 • Jolanda van der Elst

  In 1 adem uitgelezen.
  Goede informatie en steunpunten en wat je te wachten staat als je uit een destructieve relatie besluit te stappen.


 • Mirjam heij

  Heb het boek in een adem uitgelezen...voor iedereen die ook op het punt staat om uit een narcistische relatie te stappen geeft dit boek goede informatie,waar je terecht kunt enz ...en wat je allemaal kunt verwachten...👍


 • Lisette Wennekers

  Vuile Mafketel is een openhartige eye opener voor iedereen die los moet komen van een narcistische partner; moet omdat er geen andere optie is! Dat daarvoor veel moed nodig is en alle hulp die je kunt vinden, lees je in haar boek. Ik stond Beppie bij als haar advocaat in de echtscheiding en mocht het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Ik weet hoe zwaar het proces is geweest en ik ben megatrots op Beppie, die het gelukt is om eruit te komen en zoveel anderen te helpen in het herstelproces. Ondanks alles is zij positief in het leven blijven staan ... you dit it!


 • Nicoline

  Ik heb het boek in een keer uit gelezen. Het is inderdaad een hele andere insteek dan de meest boeken over narcisme. Meestal lees je het hele verhaal over het verloop van de relatie. Hier begint het verhaal met het einde van de relatie en hoe nu verder. Dat is goed en mooi beschreven. En ook hoe Beppie steeds meer aanvoelt hoe ze wel of niet moet reageren en welke acties ze het best kan ondernemen. De hele ontwikkeling die Beppie doormaakt en hoe ze zich langzaam maar zeker herpakt, worden goed verwoord. Ook de vorm werkt prima: tekst, uitleg en sms’jes.